Boeken

VAL is de zesde literaire thriller van Tupla M.Over VAL
Caro van Soerendonk was ooit een veelbelovende juriste, nu is ze een overwerkte echtscheidingsadvocaat die te veel drinkt en fouten maakt. Als er een officiele klacht tegen haar wordt ingediend, wordt ze tot nader orde op non-actief gesteld.
Dan vraagt een onbekende vrouw om haar hulp. Haar dochter Valerie is verongelukt in een oude Belgische mijn, maar de verzekering wil niet uitbetalen. In een poging haar gevoel voor eigenwaarde terug te winnen, neemt Caro de zaak aan. Al snel wordt duidelijk dat men niet zit te wachten op de inmenging van Caro. Wat in eerste instantie op een simpel klusje leek, verandert van de ene dag op de andere in een levensechte nachtmerrie.

Over SCHULD
Evalien besluit samen met haar man Rik en dochter te verhuizen van Amsterdam naar Zeeland. Een traumatische gebeurtenis heeft hun dagelijkse leven op een afschuwelijke manier overhoop gegooid en Evalien wil graag opnieuw beginnen in het geboortedorp van Rik. Maar zo eenvoudig werkt dat niet. De spoken uit het verleden laten zich niet zomaar wegjagen en bovendien wordt al snel duidelijk dat de bewoners uit het Zeeuwse dorp helemaal niet zitten te wachten op de terugkeer van de verloren zoon…

Een fragment lezen van SCHULDInterview Provinciale Zeeuwse Courant

Crimezone de Eerste X van Tupla M.

Voor recensies, leesreacties etc. zie
Geen opmerkingen:

Een reactie posten