vrijdag 31 januari 2014

Recensies, recensies, recensies...

VAL werd door veel mensen gelezen. Als schrijver ben je altijd in spanning over de reacties, of die nu van een recensent komen of van een lezer.

25 januari 2014, het NoordHollands Dagblad, schrijft:
"Met VAL heeft Tupla M. een kruising tussen thriller en roman geschreven. Zeer goed uitgediepte hoofdpersonen met nadruk op advocate Caro van Soerendonk die probeert overeind te krabbelen na een serie van persoonlijke en professionele problemen... VAL heeft een zeer geloofwaardig en verrassend plot..."

4 januari van dit jaar schreef TROUW:
"... dit duo verdient zeker zoveel aandacht als thrillerauteurs als Saskia Noort of Lieneke Dijkzeul. Want dit boek nodig uit tot doorlezen, niet alleen omdat je wil weten wat er nou precies met Valerie is gebeurd, maar ook om te vernemen of de sympathieke heldin Van Soerendonk haar leven weer een beetje op de rails kan krijgen."

NBD Biblion schreef:
"... het reeds eerder bekroonde schrijversduo levert een prachtig, vlot verteld, goed opgebouwd verhaal.."

Er verschenen tevens recensies in De Telegraaf (''... verhaal leest lekker weg."), het Haarlems Dagblad had 3* over voor VAL ("...daadkracht en spanning").

Ook lezers en bloggers lieten zich niet onbetuigd. Boekverslaafde (4*) schrijft: ".... de verhaallijn, de onderhuidse spanning slepen je het verhaal in... het is dat een mens ook nog moet slapen..." En zo zouden we nog wel even door kunnen gaan... Tupla is blij, heel blij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten